Programma
Godford

Godford

Godford

donderdag 28 april 2022

donderdag 28 april 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 18:30, Hoofdprogramma: 19:30

De elektronische artiest Godford is de brug tussen onschuldige romantiek en rave, en tussen deze gevoelens wilt die liever niet kiezen. Sinds diens plotselinge ontstaan met het album "Non Binary Place" in 2020 is de identiteit van Godford altijd een mysterie gebleven, met de filosofie dat het menselijk lichaam niet altijd een vertegenwoordiging is van het persoon. Muziek is volgens Godford een non-binaire uiting waar iedereen diens diepste gevoelens in kwijt kan.

Met het snel hierop volgende project "I YOU SHE" uit 2021 houdt Godford dezelfde filosofie aan en wordt het concept van fysieke identiteit wederom voorbij gestreefd. Een vibrante wereld met een vrolijke, elektronische sfeer. Een knuffel in de rave.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Godford
Godford

Godford

Downtown

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma