Programma
Glaivemb

Glaive + Yxngxr1, Re6ce

Glaive + Yxngxr1, Re6ce

Thursday 16 November 2023

Thursday 16 November 2023

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

  • Beperkt aantal tickets per persoon

Glaive, een artiest uit North Carolina, maakt melancholische en persoonlijke nummers waarin invloeden van Midwestern emo, trap, pop en EDM samenkomen. Hoewel de vrolijke melodieën en genreverscheidenheid van zijn muziek ervoor hebben gezorgd dat luisteraars glaive in het hyperpopgenre plaatsen, vermijdt zijn muziek grotendeels de ironie die veel voorkomt in die stroming. De meeste van zijn teksten gaan namelijk over teleurstelling en depressie.

Hij maakt deel uit van van het slowsilver03-collectief, samen met andere muzikanten die geassocieerd worden met hyperpop. Hij begon in 2020 met het uitbrengen van muziek, waaronder de singles ‘Life Is Pain’ en ‘Clover. Nadat hij online bekendheid had verworven, tekende glaive bij Interscope toen hij nog op de middelbare school zat en bracht hij zijn debuut EP ‘cypress grove’ uit in november. Dit werd opgevolgd door ‘all dogs go to heaven’ en ‘then I’ll be happy’ in 2021 en ‘old dog, new tricks’ in 2022. Dit jaar zal hij zijn langverwachtge debuutalbum ‘I care so much that i dont care at all’ uitbrengen.

Support: Yxngxr1 + Re6ce

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • glaive
glaive

glaive

astrid

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

glaive op Spotify

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma