Programma
Gita LR

Gita Buhari

Gita Buhari

Thursday 30 June 2022

Thursday 30 June 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Sinds het uitbrengen van haar track 'Mariama' in 2018 is de Rotterdamse Gita Buhari niet te missen op de radar. De zangeres mixt soul met pop, indie en r&b met gemak. Haar soulvolle stem gecombineerd met dromerig gitaarspel roept al snel de vergelijking met zangeressen als Lianne La Havas op, maar dan met een elektronisch randje. Minimalistisch, meeslepend en vooral heel puur. Gita bewijst op haar debuut EP 'Queen Of Nothing' dat tweestrijd gelijk kan staan aan schoonheid, kwetsbaarheid aan kracht en emotie aan rede. Synths, 808’s en een eigen kijk op minimalisme nemen je mee in haar wereld van ritmische melancholie.

In 2020 bracht Gita de nummers 'Eve' en 'Broken Woman Blues' uit op vinyl via Paradiso Vinyl Club. De zangeres en haar band zijn bezig met het vervolg op haar debuut-EP en het belooft muzikaal de volgende stap te zetten. In de nieuwe EP genaamd 'Blood Lily' worden elementen als triphop, shoegaze en soul gecombineerd, zoals de Rotterdamse zelf zegt: ''the band is driven to deliver an EP that will rattle some cages.'' 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Gita Buhari
Gita Buhari - No Guidance

Gita Buhari

No Guidance

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Queen Of Nothing

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma