Programma
Press 3

Giolì & Assia + Arabella Memdouh

Giolì & Assia + Arabella Memdouh

donderdag 16 maart 2023

donderdag 16 maart 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:00, Hoofdprogramma: 20:30

Giolì & Assia zijn een jong vrouwelijk Italiaans duo en zijn actief als zowel producers, multi-instrumentalisten, songwriters, platenlabel-eigenaressen en dj’s. Met hun unieke elektronische muziekstijl combineren ze pop, house en dance. Giolì speelt piano, cello, drums, gitaar en handpan, en Assia neemt de lead vocalen op zich, samen met de gitaar.

Hun meest recente tour in de Verenigde Staten inspireerde album 'Fire Hell And Holy Water', waarvan de gelijknamige tour op 16 maart een stop bij Paradiso zal maken. Verwacht een hybride show met Assia die zingt, terwijl Giolì een mix neerlegt van house en techno waar het duo zo van houdt. Hun optredens zijn altijd live, geïmproviseerd en dus volledig uniek.

Support: Arabella Memdouh

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Giolì & Assia
  • Arabella Memdouh
Giolì & Assia

Giolì & Assia

#DiesisLive @Fjallsarlon Glacier Lagoon, Iceland [Handpan Set]

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Arabella Memdouh

Arabella Memdouh

THE OTHER SIDE Radio

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma