Programma
Paradiso

Giant Sand & Jason Lytle

Giant Sand & Jason Lytle

zondag 10 april 2016

zondag 10 april 2016

Locatie: Paradiso Noord, Tolhuistuin. Adres: IJpromenade 2, Amsterdam Noord. Hier kun je alleen pinnen. Je kunt ook eten in de Tolhuistuin: bij restaurant THT.


In 2015 heeft Giant Sand, onder leiding van Howe Gelb, hun dertigjarig jubileum gevierd met een uitgebreide tour. Vele illustere gasten, die op hun laatste album “Heartbreak Pass” meededen, betraden het podium. Zo ook goede vriend en voormalig Grandaddy-frontman Jason Lytle, die meedeed op de eerste track “Transponder”. Samen kwam men op het idee om gezamenlijk een aantal co-headline concerten te organiseren. Verwacht dus zowel fijne, gruizige Americana als melancholieke indieliedjes. Op korte termijn verschijnt trouwens ook een exclusieve vinyl boxset met het enorme oeuvre van Giant Sand. Na deze tournee stopt de band ermee, dus grijp deze kans om Giant Sand voor het laatst te zien optreden!

Dit concert maakt onderdeel uit van de Sugar Mountain Presents concertreeks, voor liefhebbers van roots en americana. Om op de hoogte te blijven over concerten uit deze reeks, kun je je abonneren op de Sugar Mountain Presents nieuwsbrief of de Facebook pagina. Beluister alle artiesten via de Sugar Mountain Presents Spotify lijst.

Paradiso Programme

Programma