Programma
Deutscheashram2020

Giant Drag, Deutsche Ashram

Giant Drag, Deutsche Ashram

zondag 2 februari 2020

zondag 2 februari 2020

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

De Amerikaanse band Giant Drag is het geesteskind van zangeres en gitarist Annie Hardy. De dromerige indierock van de band wordt weleens vergeleken met de muziek van My Bloody Valentine, PJ Harvey en The Breeders. De band ging lange tijd als duo door het leven, maar bestaat naast Hardy tegenwoordig uit bassist Alvin DeGuzman en drummer Bobby Vega. 

Deutsche Ashram is de band van Merinde Verbeek (Mineral Beings) en Ajay Saggar (King Champion Sounds). Het duo bracht in 2016 ‘Deeper And Deeper’ uit, een album dat met veel lof omarmd werd door de Nederlandse (en Europese) underground-scene. Het elektronische shoegaze-geluid op het album gaat van ruw en industrieel a la My Bloody Valentine in openingstrack ‘Little Matter’ naar subtieler, dromeriger en mysterieuzer materiaal als ‘Blue And All Of (Carbon Monoxide)’ of ‘The Place That We Miss’. J Mascis van Dinosaur Jr. en Warren Ellis van Nick Cave & The Bad Seeds zijn fan van de spannende muziek die Deutsche Ashram creëert. In 2020 verschijnt opvolger 'Whipser Om', volgens de band zelf te omschrijven als een neopop opus. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Giant Drag
  • Deutsche Ashram
Hqdefault 191202 112935

Giant Drag

This Isn't It

Hqdefault 191202 112935 1

Giant Drag

Kevin Is Gay

Billy place

Deutsche Ashram

Leaf Cries Wolf

Hqdefault 191210 142449

Deutsche Ashram

Stumbleweed

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma