Programma
Ghostwoman ewb

Ghost Woman

Ghost Woman

maandag 2 mei 2022

maandag 2 mei 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:00, Hoofdprogramma: 21:30

Ghost Woman-frontman Evan Uschenko groeide op met het verzilveren van cheques van gitaarspelers bij het tankstation nadat de banken waren gesloten. Diezelfde scherpzinnigheid is voelbaar in de muziek, waar punkrock versmelt met gelaagde melodieën. Naar eigen zeggen zijn vergelijkingen met tijdgenoten als Kurt Vile en Black Lips snel gemaakt. Na het beluisteren van debuut EP 'Lost Echos' is duidelijk dat Ghost Woman daarnaast nog iets heel eigens heeft toe te voegen.

Line-up

Bovenzaal

  • GHOSTWOMAN

Gratis met de Indiestadpas

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2022. De Indiestadpas 2022 is vanaf nu verkrijgbaar via de website van Indiestad. Schrijf je in voor de nieuwsbriefom op de hoogte te blijven. Meld je aan voor dit concert via onderstaande link.

Op 2 mei geeft indie- en punkrockproject Ghost Woman een optreden in Paradiso. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Ghost Woman

Demons

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma