Programma
Ghetto Funk Collective present Dancing Machine

Ghetto Funk Collective presents Dancing Machine

Ghetto Funk Collective presents Dancing Machine

Wednesday 23 August 2023

Wednesday 23 August 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 23:00, Zaal sluit: 04:00, Hoofdprogramma: 23:00

Online €14,00 (incl. service) / Deur: €15,00

Dit programma is onderdeel van internationaal hiphopdansfestival Summer Dance Forever. Het festival vindt op verschillende locaties plaats, waaronder Paradiso, en biedt een keur aan dansvoorstellingen, explosieve battles (hiphop, popping, locking, house and waacking), soulvolle clubnachten en workshops van internationale topdansers. Dit jaar wordt het festival gehouden van 22-28 augustus. Voor het complete programma en tickets zie https://www.summerdanceforever...

De nacht waar dansen weer op de eerste plaats staat, samenzijn en samen delen. Waar we oude en nieuwe muziek een plek geven als voer voor je ziel. Paradiso is bij uitstek de plek als fundament voor deze nacht. Daar waar veel unieke zielen hun energie hebben gedeeld. De dansvloer is voor jou, de nacht is van jou, de muziek brengt ons bij elkaar. Summer Dance Forever en Ghetto Funk Collective presenteren een avond vol energie om op de goede voet te komen.

Ghetto Funk Collective is een Amsterdams collectief van o.a. dansers, muzikanten en DJ’s die een gezamenlijke liefde voor Funk delen. Niet alleen het muziekgenre, maar ook de hele lifestyle, look and feel. Hun inspiratie halen ze uit de funky jaren 70, maar ze geven er altijd een eigen, hedendaagse spin aan. Funk bestaat al ruim 50 jaar en het is de missie van Ghetto Funk om daar nog heel wat decennia aan vast te plakken. Soul by Soul, tot ze het hele universum aan het dansen hebben gekregen!

Line-up

Grote Zaal

  • TBA

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma