Programma
Paradiso

Gers Pardoel + Digitzz - Verplaatst naar: Paradiso Noord, Tolhuistuin

Gers Pardoel + Digitzz - Verplaatst naar: Paradiso Noord, Tolhuistuin

dinsdag 23 december 2014

dinsdag 23 december 2014

Gers Pardoel is verplaatst van Paradiso naar Paradiso Noord, Tolhuistuin. Adres: Buiksloterweg 5 C (ingang IJ-zijde), Amsterdam Noord. De prijs en aanvang van het hoofdprogramma blijft hetzelfde. Het voorprogramma begint om 20.00 uur, de zaal gaat open om 19.30 uur. Reeds gekochte kaarten blijven geldig.

Wat een gastbijdrage allemaal al niet kan opleveren. Rapper Gers Pardoel zet zich middels zijn medewerking aan The Opposites’ monsterhit ‘Broodje Bakpao’ in 2009 behoorlijk op de muzikale kaart. Het blijkt nog maar het begin te zijn van een gigantisch succesverhaal. Zijn debuutalbum ‘Deze Wereld Is Van Jou’ verschijnt in 2011 op het toonaangevende label TopNotch en herbergt een aantal ijzersterke singles waaronder natuurlijk ‘Ik Neem Je Mee’. Het nummer groeit uit tot de meest succesvolste Nederlandse single aller tijden. Pardoel staat op Pinkpop, is te zien in een uitverkocht Ahoy tijdens het Vrienden Van Amstel-spektakel en werd begin dit jaar verkozen tot Ambassadeur van de Vrijheid. Tussendoor heeft hij hard gewerkt aan zijn tweede album, ‘De Toekomst Is Van Ons’ dat dit voorjaar verschijnt. Tijdens dit concert presenteert Gers Pardoel zijn nieuwe plaat. 

Ben je in het bezit van de CJP pas? Dan kan je met €2,50 korting naar dit concert. Klik hier voor de kortingskaarten en log in met je Pasnummer.

Je kunt ook eten in de Tolhuistuin. Bij THT.

Paradiso Programme

Programma