Programma
Thumbnail LEAD PRESS SHOT

George O'Hanlon

George O'Hanlon

donderdag 10 februari 2022

donderdag 10 februari 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Het concert van George O'Hanlon op donderdag 10 februari is afgelast vanwege aanhoudende onzekerheid rondom coronamaatregelen . Ticketkopers ontvangen een e-mail over het retourneren van de tickets. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo.


"I write & sing songs" is de enige zin die op het Spotify-profiel van George O'Hanlon staat. De pas 21-jarige zanger uit Dorking, een plaats onder de rook van Londen, laat liever zijn muziek voor zich spreken. Deze bescheiden omschrijving typeert zijn persoon. George zingt zijn hele leven al, maar deelde het nooit met de wereld. Hij ging liever vakken vullen bij de plaatselijke supermarkt. Maar nu is daar de EP 'The Storm'. Net als de titel van dit debuut bouwt O'Hanlon zijn nummers rustig op met subtiel akoestisch gitaarspel, om vervolgens uit te monden in passionele uitbarstingen. Op London Calling afgelopen oktober, gaf de muzikant een memorabel concert, waarbij de kleine zaal ademloos aan zijn lippen hing.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • George O'Hanlon
Hqdefault 211115 130840

This Town, Live At Chapel Studio

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma