Programma
31469 lg

George Fitzgerald

George Fitzgerald

Saturday 18 November 2017

Saturday 18 November 2017

In Bitterzoet

Zaal open: 20:00, Hoofdprogramma: 21:00

De Britse dj/producer George Fitzgerald was al vroeg betrokken de groei van het genre dubstep rond 2005. Lange tijd werkte hij in een Londense platenzaak en begaf hij zich in de electronische muziekscene, maar in 2010 begon hij met het uitbrengen van zijn eigen platen. Hij brak definitief door toen Scuba hem in 2010 onder zijn hoede nam bij Hotflush Recordings en zijn track 'The Let Down' in zo'n beetje alle underground clubs te horen was. Zijn producties zijn gebaseerd op de rauwe, analoge house sound uit de jaren '90 en zo nu en dan hoor je invloeden terug uit UK Garage. Sindsdien heeft hij zich ontwikkeld tot een gevestigde producer die zichzelf en zijn analoge drumcomputers constant weet uit de dagen. Op 18 november treedt hij voor het eerst live op met een volledige band in Bitterzoet! 


"I've been wanting to perform my music in a live format for what seems like years now. I've finally taken the plunge and have been locked in the rehearsal studio for weeks preparing the show. I have the privilege of working with some great musicians and am genuinely more excited/nervous about this than anything I've done before as a musician. 

Amsterdam was the first city outside of the UK I ever played as a DJ in, and has been the site many special memories since, so it feels right to do one of my first live shows there. 

I hope you can join me on November 18th.

George"

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • George FitzGerald
Fitz
Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
AMS DATES FB Cover

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma