Programma
George Cosby Photo

George Cosby

George Cosby

dinsdag 26 april 2022

dinsdag 26 april 2022

In Tolhuistuin - Zonzij

Zaal open: 20:00, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van George Cosby op woensdag 26 oktober 2022 is afgelast. Ticketkopers ontvangen een e-mail over het retourneren van de tickets. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo

  • Programma half zittend, half staand

De wereld heeft dromers nodig en George Cosby is daar één van. Hij maakt romantische nummers over de pieken en dalen van de liefde en het leven. Deze stijl is goed te horen op zijn single 'She Got It Bad'. Op zijn debuut EP werkte hij samen met bekende songwriters als Justin Parker (Lana Del Rey), Greg Wells (Adele, John Legend), Andrew Wells (Ellie Goulding, Halsey) en Sammy Witte (Maggie Rogers, Harry Styles) en trok daarmee aandacht van onder andere BBC Introducing, Radio 2 (Jo Whiley) en Radio 5 (Laura Whitmore).

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Zonzij

  • George Cosby
Op dinsdag 26 april 2022 geeft George Cosby een concert in Paradiso Noord. Klik hier voor meer informatie en tickets.

George Cosby - She Got It Bad

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma