Programma
Gene Gene

Gene Gene

Gene Gene

donderdag 6 juli 2023

donderdag 6 juli 2023

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Van punk tot jazz en van disco tot dub. Gene Gene maakt een eclectische mix van geluiden met voeten in obscure genres. Geschikt voor zowel liefhebbers van indiepop en jaren tachtig new wave als voor de doodgewone feestgangers. Vette baslijnen, wilde percussie, sax en synths en teksten worden in Spaans, Nederlands en Engels gezongen. De Amsterdamse band werd in 2020 opgericht nadat een groep vrienden zich terugtrok in een antikraak kantoorgebouw. Van de coronatijd hebben ze handig gebruik gemaakt om hun eigen geluid te ontwikkelen. Hun eerste debuutsingle ‘Pada Pada’ kwam in zomer 2022 uit op het Amsterdamse Label Dopeness Galore. In de zomer van 2023 brengen zij hun tweede single uit via Paradiso Vinyl Club.

Foto: Julia van der Veen

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Gene Gene

Paradiso Vinyl Club

Tijdens dit concert zal de single van Gene Gene worden gepresenteerd 'Don’t Bother / Only Ever Let You Down', die uitgebracht wordt op 7” wit vinyl. Deze exclusieve vinylsingle komt tevens uit op Paradiso Vinyl Club, het onafhankelijke platenlabel van Paradiso dat opkomend Nederlands talent steunt. Leden van Paradiso Vinyl Club kunnen gratis met een vriend(in) naar deze releaseshow. Ben jij lid en wil je hierbij zijn? Stuur een mail naar [email protected] met als onderwerp ‘Gene Gene’ en of je in je eentje komt of met een +1. Let op! De gastenlijst is beperkt. Meer informatie over de Paradiso Vinyl Club? Klik hieronder.

Gene Gene

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma