Programma
GHGM paradiso A4 landscape 2 zonder tekst Groen

Geef haat geen macht!

Geef haat geen macht!

zondag 4 februari 2024

zondag 4 februari 2024

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 14:30, Hoofdprogramma: 15:00

  • Programma half zittend, half staand

Met een sprankelend programma van sprekers, muziek en panels luidt het Platform Stop Racisme Facisme een nieuw actieseizoen in voor de strijd voor onze rechten. Met de groeiende rechtse agressie en zondebokpolitiek is daar alle reden toe. Door het gure klimaat dat bekroond is met de verkiezingswinst van PVV, staan onze met strijd verworven rechten onder druk. . Tegelijk moeten en kunnen we winnen.

Met een programma dat inspiratie haalt uit overwinningen van vroeger en de energie van nu (XR, Palestina, queer strijd, asielopvang) willen we verschillende thema’s met elkaar verbinden. Mitchell Esajas van The Black Archives komt vertellen over Zwarte strijd in Nederland, Ingeborg Beugel praat ons bij over vluchtelingen en Fort Europa in Griekenland. Er is een optreden van draggroep House of Extinction. Uiteraard praten we ook over Palestina met o.m. Yuval Gal van Erev Rav. In de avond is er een panel over activisme in de regio’s en een optreden van Benjamin Fro. Ook besteden we aandacht aan de opbouw van Ware Tegenmacht met Serda Nehirci en Iĺiada Charalambous. En tot slot treden Your Local Pirates op met hun strijdbare muziek.

Geef je hier op.

Line-up

Bovenzaal

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma