Programma
Gaye Su Akyol 1

Gaye Su Akyol

Gaye Su Akyol

zondag 11 juni 2023

zondag 11 juni 2023

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 18:00, Hoofdprogramma: 19:00

Dit concert is gratis te bezoeken met de Ticket to the Tropics-pas 2023. Bestel de pas in de webshop van Paradiso of kijk onderaan deze pagina voor meer informatie.

Let op: dit is het verplaatste concert van 22 februari 2023. Tickets gekocht voor de oorspronkelijke datum zijn ook geldig voor dit concert. Kaartkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie.

Gaye Su Akyol is zangeres, schilderes en antropologe. De alom geprezen artieste uit Istanbul levert nu een onvergetelijk vierde album 'Anadolu Ejderi' (Anatolische Draak) op. Voortbouwend op haar melange van Turkse psychedelica, krachtige teksten en retro-futuristisch geluid, is haar visie persoonlijker en compromislozer dan ooit tevoren.

Anadolu Ejderi trotseert alle barrières van het huidige politieke klimaat in Turkije, hoewel het ook teruggrijpt op de schoonheid van Istanbul vóór de staatsgrepen. Het album zit vol met mogelijkheden en duikt in het onverwachte. Het zit 'm in de dansvreugde van een disco-sectie in het titelnummer, of de grimmige schoonheid van de akoestische openingen van 'Yaram Derin Derin Kanar' en 'Biz Ne Zaman Düşman Olduk', die als een aardschok binnenkomen.

Als je dacht dat je wist wat je kon verwachten in de muziek van Gaye Su Akyol, staat je een grote verrassing te wachten.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Gaye Su Akyol
Gaye Su Akyol - Sen Benim Magaramsin

Gaye Su Akyol

Sen Benim Magaramsin

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma