Programma
Gavin James Persfoto

Gavin James + Gemma Cox

Gavin James + Gemma Cox

Friday 9 February 2024

Friday 9 February 2024

In Vondelkerk

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 19:00, Hoofdprogramma: 21:00

Gavin James treedt ook op donderdag 8 februari op in de Vondelkerk.

Dit programma is uitverkocht. We hebben een wachtlijst geopend, hiervoor kun je je hier registreren. Heb je een ticket maar kun/wil je niet meer naar het concert? Dan kun je een ticket uit je bestelling aanbieden aan iemand op de wachtlijst via je account. Zie deze pagina voor meer informatie over de wachtlijst en het teruggeven van tickets.

Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

Gavin James is een bekroonde Ierse singer-songwriter die luisteraars betovert met muziek die rechtstreeks uit zijn hart komt. De in Dublin geboren James start zijn muzikale carrière als straatmuzikant. Dankzij zijn kwetsbare teksten over liefde, verdriet en geluk, zijn vaardigheid op de gitaar en stemgeluid bouwt hij snel een fanschare op met daarin onder meer Ed Sheeran. In 2016 verschijnt debuutalbum 'Bitter Pill', dat zijn vermogen om diepe emoties te weerspiegelen toont. Toch hoef je bij Gavin James niet bang te zijn om weemoedig de zaal uit te gaan, want ook de lichtere thema's in het leven worden vrolijk aangeraakt. Onlangs kwam single 'White Noise' uit dat de voorloper is van een aankomend nieuw album. Op 8 en 9 februari staat Gavin James in de Vondelkerk, waar zijn troubadourachtige muziek en veelal akoestische melodieën waarschijnlijk prachtig zullen resoneren.

Support: Gemma Cox

Line-up

Vondelkerk

  • Gavin James
Gavin James

Gavin James

White Noise

Route naar Vondelkerk

De Vondelkerk is gevestigd op Vondelstraat 120A, direct naast het Vondelpark in Amsterdam. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We raden af om met de auto te komen. 

Paradiso Programme

Programma