Programma
Garrix

Garrix4WarChild + Justin Mylo

Garrix4WarChild + Justin Mylo

donderdag 26 september 2019

donderdag 26 september 2019

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 20:30, Voorprogramma: 18:30, Hoofdprogramma: 22:00

Dit programma is voor 18 jaar en ouder. Er wordt op leeftijd gecontroleerd bij de ingang.
  • Toegang voor 18 jaar en ouder

Na een kort uitstel vanwege de enkelblessure van Martin Garrix, is inmiddels een nieuwe datum voor zijn War Child benefietshow bekendgemaakt: op 26 september 2019. Alle tickets blijven onverminderd geldig voor de nieuwe datum en ook het programma van de avond blijft hetzelfde.

Voor verdere vragen verwijzen we je door naar [email protected] en de website van War Child en, de organisator van dit programma. 
-----

Iets meer dan twee jaar geleden kwam Martin Garrix al voor WarChild in actie met zijn optreden. Tijdens zijn twee uur durende set - compleet met fantastische lichtshow – ging het dak eraf. Vanaf de eerste tonen van zijn megahit 'Scared to be Lonely' tot zijn toegift 'In the Name of Love': Martijn bewees waarom hij al jarenlang de nummer 1 DJ ter wereld is. En dat allemaal voor een fantastisch doel: een betere toekomst voor kinderen in oorlog.

Line-up

Grote Zaal

  • Martin Garrix
  • Justin Mylo
Hqdefault 190503 101213

Garrix4Warchild 2017

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma