Programma
GARDEN WEB BANNER cms

Garden by Day

Garden by Day

vrijdag 16 juni 2023

vrijdag 16 juni 2023

In GARDEN (Tolhuistuin)

Zaal open: 17:00, Zaal sluit: 23:00, Hoofdprogramma: 17:00

Toegang is gratis. Eten a 15 euro te bestellen via de bovenstaande knop.

Iedere vrijdag in juli tot en met september, met de eerste editie op 2 juli, kun je in de tuin van de Tolhuistuin naar GARDEN. Het recept is simpel: muziek, een grill en drankjes in een idyllische tuin in Amsterdam Noord. De toegang tot deze verborgen parel is gratis. Het eten wordt bereid door niemand minder dan ANAM Vietnamese Street Food, Miko Amsterdam en Jerk Bay en dj's draaien amapiano, deep house en elektronische muziek.

Vanaf 17:00 uur is de tuin open en om 23:00 uur gaat het feest tot laat door in club Parallel, direct aan de tuin gelegen.

Let op: De keuken sluit om 22:00 uur.

Navigeren naar GARDEN

Zoals gezegd wordt GARDEN georganiseerd op een verborgen parel, maar dan is het wel handig om deze te kunnen vinden. Klik hier om een korte routebeschrijving te bekijken vanaf de pont richting Buiksloterweg naar zowel Garden by Day als Parallel.

Nadat je Tolhuistuin bent gepasseerd en bij de nieuwe ingang van Parallel bent, sla je linksaf om het park in te gaan. Volg vanaf daar het pad en het geluid van muziek tot je bij je bestemming aankomt.

GARDEN by Night
Bij elke maaltijdbestelling tijdens GARDEN by Day krijgt u als bonus gratis toegang tot de club Parallel vanaf 23.00 uur: GARDEN by Night. Tickets zijn ook verkrijgbaar via elke evenementpagina op ons programma.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Tuin

  • TBA

Route naar GARDEN (Tolhuistuin)

GARDEN is een verstopte parel achter de Tolhuistuin, dus een routebeschrijving kan wel eens handig zijn. Klik hier om een video-instructie te krijgen vanaf de Buiksloterweg-pont. Je loopt links om het gebouw van de Tolhuistuin (zie ook deze routebeschrijving richting nachtclub Parallel) om vervolgens via de brug achter de Tolhuistuin richting de tuin te gaan. Sla linksaf na de Tolhuistuin-poort en volg het geluid van de muziek. 

Paradiso Programme

Programma