Programma
Lead Press Shot Ed Cooke 1

Gang of Youths

Gang of Youths

Friday 25 March 2022

Friday 25 March 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Gang of Youths is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op dinsdag 25 oktober 2022. De locatie en aanvangstijden zijn ook aangepast: het programma is verplaatst van Tolhuistuin naar Paradiso. 

Reeds gekochte kaarten blijven voor de nieuwe datum geldig, je hoeft hiervoor niets te doen. Mocht deze nieuwe datum toch niet uitkomen, dan is het mogelijk om je ticket(s) te retourneren en een restitutie te ontvangen. Ticketkopers ontvangen een e-mail met alle details. Voor algemene informatie over verplaatsingen en locatie wijzigingen, zie deze pagina: www.paradi.so/Ticketinfo.

  • Beperkt aantal tickets per persoon

Het concert van Gang of Youths is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op dinsdag 25 oktober 2022


De Australische band Gang of Youths maakt rauwe, emotionele en charismatische indierock. Zanger Dave Le'aupepe schreef debuutalbum 'The Positions' voor zijn terminaal zieke vrouw en over zijn pogingen om zichzelf van het leven te beroven. Het resulteerde in krachtige nummers die vol passie gespeeld worden. In 2017 bracht de band hun tweede album, 'Go Farther in Lightness', uit. Hiermee wonnen zij vier ARIA's, waaronder album van het jaar. Onlangs brachten ze hun nieuwste single 'the man himself' uit. Een voorproefje van hun aankomende album 'angel in realtime', dat 25 februari uitkomt. Ze speelde eerder al op London Calling en in Bitterzoet en met een nieuw album keert de band terug naar Nederland voor een show in Paradiso Noord. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Gang of Youths
Op dinsdag 25 oktober 2022 geeft Gang of Youths een concert in Paradiso. Klik hier voor meer informatie en tickets.

Gang of Youths - the man himself

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma