Programma
Gallowstreet website

Gallowstreet + LYMA & Rebiere

Gallowstreet + LYMA & Rebiere

dinsdag 15 februari 2022

dinsdag 15 februari 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Gallowstreet is verplaatst naar 20 maart 2022. Gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Gratis te bezoeken met de Ticket to the Tropics Pas 2020/2021
Het concert van Gallowstreet zou eigenlijk plaatsvinden in 2021 en is gratis te bezoeken met de Ticket to the Tropics pas 2020/2021. De pas van 2022 is niet geldig voor dit concert. Kijk onderaan deze pagina voor meer informatie.

Met de albums ‘Battleplan’ en ‘Hot Lava Sex Machine’ heeft de Amsterdamse brassband Gallowstreet zich geprofileerd als een band die een eigenzinnige interpretatie geeft van wat je met blaasinstrumenten kan doen en een tour de force levert bij haar liveshows. Met hun derde album ‘Our Dear Metropolis’, dat eind maart 2020 uitkwam, neemt de band de rol in van een instrumentale verhalenverteller en koppelt het geluid dat ze naar vele festivals heeft gebracht aan trance, hiphop en big-band swing, om zo een tegenwind van explosief en positief geluid neer te zetten. Met een zelfgebouwde repetitieruimte die ze delen met de collega’s en vrienden van Jungle by Night is Gallowstreet doordrongen van een DIY-mentaliteit, wars van conventie en vol vernieuwingsdrang.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Gallowstreet

Dit programma is toegankelijk met de Ticket to the Tropics-pas 2020/2021

Ticket to the Tropics staat voor dansmuziek uit alle werelddelen, oud en nieuw, van samba tot cumbia en van kaseko tot kuduro. Hier stoffen we toffe platen af, duiken we nieuwe pareltjes op en houden we bij welke concerten je niet mag missen.

Met de Ticket to the Tropics-pas kun je voor een vaste prijs jaarlijks een aantal geselecteerde concerten in dit genre bezoeken. De pas gaf de afgelopen drie jaar toegang tot onder meer concerten van Kokoko!, Songhoy Blues, Fatoumata Diawara, Mbongwana Star, Gallowstreet, Felabration met Jungle by Night, Dengue Dengue Dengue, en vele anderen. 

Hoe werkt het?
Pashouders moeten een vrijkaart bestellen via een speciale ticketlink die ze per e-mail ontvangen, na activatie van de pas. Entree is alleen op vertoon van vrijkaart EN de fysieke Ticket to the Tropics-pas 2020/2021. Voor sommige programma's is een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar, dus wees er snel bij.

Geldigheid pas
Vanwege corona is de pas van 2020 met een jaar verlengd en geldig van 1 januari 2020 t/m 31 december 2021. De pas is inmiddels niet meer te koop. Wel zijn alle concerten die oorspronkelijk in 2020 of 2021 zouden plaatsvinden en vanwege corona zijn verplaatst naar 2022, nog te bezoeken met de pas van 2020/2021.

Nieuwe pas
Vanaf 1 januari 2022 is er een nieuwe pas beschikbaar. Let op: deze pas is enkel geldig voor programma's die oorspronkelijk geprogrammeerd zijn in 2022. Het concert van Gallowstreet zou eigenlijk plaatsvinden in 2021 en is dus niet te bezoeken met de Ticket to the Tropics Pas 2022.

Amsterdamse brassband Gallowstreet geeft op 15 februari een concert in Paradiso. Klik hier voor tickets en meer informatie.

Gallowstreet

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma