Paradiso

Fuzed

Fuzed

zaterdag 23 maart 2013

zaterdag 23 maart 2013

Line-up: Far Too Loud, Determinators, Miro & JJ.


Far Too Loud (Mou5trap,  Funkatech) UK
Far Too Loud, ook wel bekend als Oli Cash is een Engelse producer uit Brighton die sinds 2005 alleen maar groter is geworden. Hij is wereldwijd bekend vanwege zijn keiharde elektro geluid en zijn hits “Megaloud” en “Play it Loud”. Daarnaast heeft hij remixes gemaakt voor artiesten als Lily Allen en The Crystal Method.  Oli is al de hele wereld over getoerd en daardoor zeer ervaren in het leveren van funky, opzwepende en unieke sets die overstromen van energie. Op FUZED zal hij voor het eerst in Nederland optreden.

Determinators
Determinators heeft met zijn achtergrond in de metal- en hardcore scene  zijn eigen duistere kijk op elektronische muziek. Met zijn vernieuwende harde electroproducties is hij onderdeel van een nieuwe stroming producers in de “Trash-Bass” hoek. Op FUZED zal hij zich dit keer echter ook van een andere kant laten zien en zijn kijk op muziek doortrekken naar dubstep en drum&bass.

Miro
Miro is Thomas van Gorp. Deze 19-jarige Amsterdamse DJ won op 17-jarige leeftijd de eerste prijs bij de nationale competitie Kunstbende en kreeg de titel beste opkomende Nederlandse DJ. Hij stond al eerder tijdens ADE bij Fuze. Dit keer zal hij de grote zaal opwarmen met een mix van dubstep, UK bass, garage en trap.

JJ
JJ draait een mix van electro en techno. Deze man weet hoe hij een zaal los moet krijgen en bewees dit afgelopen november op Trash Base door het publiek klaar te stomen voor Haezer.

Paradiso Programme

Programma