Programma
Paradiso

Fuzed

Fuzed

Saturday 5 October 2013

Saturday 5 October 2013

FUZED is er weer met 13 artiesten in 3 zalen.

De kelder wordt weer gebruikt als talentroom, in de bovenzaal zorgen Apocalypse Events  voor harde dubstep en crossbreed. En in de grote zaal de gebruikelijke FUZED formule..

Grote Zaal:

CALVERTRON (Jack Knife Records)

Alex Calver a.k.a. Calvertron is één van de meest veelzijdige producers van dit moment. Trap, electro, dubstep en drum&bass heeft deze Engelsman moeiteloos bij elkaar gebracht op zijn 50,000 Watts EP, waarmee hij dan ook hoge ogen gooit in de Beatport charts.

LEE MAC (Defqon/Digitally Infected) VS DETERMINATORS (Jet Set Trash)

Lee Mac is een jonge man uit Waterford Ierland. Hij maakt zijn eigen geluid gebaseerd op up-tempo hardstyle met electro, techno en dubstep elementen . Zware bassen en aggressieve drops! 5 oktober zal hij samen met onze eigen Determinators een unieke set leveren, oftewel: hard tegen hard!

BISNEZZ (Basic Base)

Bisnezz is Jonathan Gerrits. Deze drum&bass producer/ DJ is vast onderdeel van het Basic Base collectief en zal 5 oktober de grote zaal opwarmen met opzwepende drum&bass.

GANZEVOUR (Winnaar talentroom)

Deze heren bewezen 8 juni in de talentroom dat ze weten hoe ze een zaal moeten laten bouncen. 5 oktober bijten ze het spits af met dampende trap.

Kleine zaal:

Trasher (PRSPCT). Thrasher is natuurlijk bekend van zijn eigen label PRSPCT en de aanverwante feesten. Deze in Rotterdam-gevestigde DJ komt op 5 oktober naar Amsterdam toe om de bovenzaal af te breken.

Obey (Monsters). De Nederlandse Obey werd dit jaar toegevoegd aan het UK-gevestigde collectief Monsters en stond eerder al op grootschalige feesten als Oi!, Resist en 50HURTZ.

Fenrir (Apocalypse Events). Fenrir brak met zijn eigen deathstep-tunes al meerdere malen de zaal af op de feesten van Apocalypse Events en is op weg een ware following te krijgen.

Atheist (Apocalypse Events). Atheist is een vaste gast op de feesten van Apocalypse Events en zal de avond afsluiten met alles van crossbreed tot keiharde hardcore.

Kelder:

Talentroom. Renovatio, Mr Emptyhead, DJ Yousifino, T&Sugah.


Paradiso Programme

Programma