Programma
973f9857 FI credit Morgan Sinclair

Future Islands + R.A.P. Ferreira

Future Islands + R.A.P. Ferreira

woensdag 6 september 2023

woensdag 6 september 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit programma is uitverkocht. We hebben een wachtlijst geopend, hiervoor kun je je hier registreren. Heb je een ticket maar kun/wil je niet meer naar het concert? Dan kun je een ticket uit je bestelling aanbieden aan iemand op de wachtlijst via je account. Zie deze pagina voor meer informatie over de wachtlijst en het teruggeven van tickets.

Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

De Amerikaanse synthpopband Future Islands brak in 2014 door dankzij een gepassioneerde uitvoering van hun track Seasons (Waiting For You) bij David Letterman. Nu is dat gepassioneerde sowieso een kenmerk van de band, want frontman Samuel T. Herring weet een publiek te betoveren als geen ander. Tel dit op bij een hoop synthesizers, verleidelijke basriffs en aanstekelijke nummers, en dan begrijp je waarom iedereen Future Islands een keer gezien moet hebben.

Dit concert is uitverkocht. Er zijn nog wel tickets verkrijgbaar voor Future Islands in Maassilo op donderdag 7 september.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

    Future Islands

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma