Programma
Future Husband

Future Husband

Future Husband

vrijdag 25 maart 2022

vrijdag 25 maart 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Per woensdag 23 maart zijn alle coronamaatregelen voor evenementen vervallen. Je hoeft je dus niet te testen en je hoeft geen coronatoegangsbewijs te tonen aan de deur.

Op vrijdag 25 maart laat Future Husband de lijnen tussen dromen en realiteit vervagen tijdens haar concert in de kleine zaal. De Nederlands-Nigeriaanse singer-songwriter Adura Sulaiman richt zich na een periode van internationale tours als bandlid van Sofie Winterson en Feng Suave op haar eerste soloproject; Future Husband. Haar muziek gaat over het verwerken van een eerste liefdesbreuk en de naschokken daarvan. Dit geeft ze weer in beeldende instrumentale scènes waarin vocalen worden verweven met gitaren, akoestische drums, bas en synths. Haar eerste single, Ritual, kwam uit in oktober 2021.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Future Husband

Paradiso Vinyl Club single

Tijdens dit concert zal de single ‘Ritual / Real For You’ (PVC043) van Future Husband worden gepresenteerd. Deze exclusieve transparante vinylsingle kwam in januari 2022 uit op Paradiso Vinyl Club, het onafhankelijke platenlabel van Paradiso dat opkomend Nederlands talent steunt. Leden van Paradiso Vinyl Club kunnen gratis met een vriend(in) naar deze releaseshow. Ben jij lid en wil je hierbij zijn? Stuur een mail naar [email protected] met als onderwerp ‘Future Husband’ en of je in je eentje komt of met een +1. Let op! De gastenlijst is beperkt. Lid worden van de Paradiso Vinyl Club? Klik hier.

Op 25 maart staat Future Husband in Paradiso. Klik hier voor meer informatie & tickets.

Future Husband

Op 25 maart staat Future Husband in Paradiso. Klik hier voor meer informatie & tickets.

Future Husband

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma