Programma
IN U NI live Elske Nissen 1

fusus presents IN U NI - 16:00 uur

fusus presents IN U NI - 16:00 uur

zondag 27 februari 2022

zondag 27 februari 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 15:30, Hoofdprogramma: 16:00

Let op: dit is de show van 16:00 uur. Er zijn ook tickets beschikbaar voor dit programma later op de avond, om 20:00 uur

Dit programma gaat door zoals gepland. Het is niet nodig een coronatoegangsbewijs te tonen. Je hoeft aan de deur dus alleen een ticket en eventueel lidmaatschap te tonen.

  • Programma met zitplaatsen
  • Beperkt aantal tickets per persoon

Multi-instrumentalisten en producers Ruben Maathuis, Koen Vosmeijer en Koen Klunder versmelten klassiek slagwerk met elektronische muziek. Met een verzameling aan ontlede drumsets, melodisch slagwerk, synthesizers, effecten en samples creëren ze een filmisch, gelaagd geheel waarmee ze de grenzen van jazz, klassiek, ambient, house en techno doen vervagen. 

fusus’ nieuwste werk IN U NI is een zoektocht naar harmonie tussen de artifiële en natuurlijke wereld. Ze bestaat uit een trilogie-album, een korte film en een multi-sensorische liveshow, waarin de muzikanten je via een koptelefoon meevoeren naar een nieuw universum van geluid.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • fusus
fusus live

fusus

IN U NI (trailer)

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Misschien vind je dit ook leuk

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma