Programma
Dixte1000

FunX de Dixte 1000 kick-off party

FunX de Dixte 1000 kick-off party

vrijdag 3 november 2017

vrijdag 3 november 2017

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 23:00, Zaal sluit: 05:00

  • Toegang voor 18 jaar en ouder

Vanaf 4 november gaat de DiXte 1000 van start! Een week lang hoor je jouw favoriete tracks op FunX! Deze muzikale week wordt afgetrapt met een hele vette kick-off party, met optredens van onder andere Jonna Fraser, DYNA, Jairzinho, Freddy Moreira, Josylvio en Johnny 500.

Je kunt alleen naar de DiXte 1000 kick-off party met geldige tickets, die je kunt winnen door mee te doen aan de DiXte Game of door hier te stemmen. Je ontvangt eerst een bevestiging via sms en op donderdag ontvang je de e-tickets, die bij de ingang zullen worden gescand. 

Let op! De entree bevind zich aan de achterzijde van Paradiso Noord! 

Line-up

Club

  • Jonna Fraser
  • Dyna
  • Jairzinho
  • Freddy Moreira
  • Josylvio

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma