Programma
FPQ banner hires

FPQXL - Queer & Pride

zaterdag 3 augustus

In Paradiso

Zaal open: 22:00, Zaal sluit: 05:00

Inclusief daglidmaatschap

  • Toegang voor 18 jaar en ouder

ULTRASEXI presents: FPQ - TOP OF THE POP QUEERS!

FPQ, een afkorting van "F*cking Pop Queers", is het oudste en bekendste popfeest van Amsterdam, georganiseerd door ULTRASEXI en Dick Koopman. Het begon allemaal in 2006 op de woensdagavond in STUDIO80. Van 2009 tot 2013 was het elke tweede zaterdag een maandelijks evenement in Jimmy Woo. In 2011 breidde FPQ uit naar FPQXL. Samen met Paradiso, organiseren we het feest meerdere keren per jaar. De Queer & Pride aflevering, op de eerste zaterdag van augustus, is een hoogtepunt van het Pride-seizoen. Deze keer brengen we een eerbetoon aan de klassieke pop-tv-shows.

Het belangrijkste doel van FPQ is escapisme en plezier. We mixen de nieuwste pop songs met klassieke hits, waardoor een opwindende mix van oude favorieten en nieuwe nummers ontstaat. Wij zijn van mening dat er geen sprake is  van “guilty pleasures”!

IT'S FUN! IT'S POP! AND SOOO QUEER!

Bekijk evenement op Facebook

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma