Programma
Fleurine

Fleurine - Tuin Sessie inclusief diner

Fleurine - Tuin Sessie inclusief diner

donderdag 20 augustus 2020

donderdag 20 augustus 2020

In Paradiso - Tuin

Zaal open: Invalid Date, Hoofdprogramma: 18:45

€50 voor toegang concert + diner (excl. drankjes)

Op donderdag 20 augustus geeft Fleurine een intiem openluchtconcert inclusief diner in de prachtige tuin van Paradiso Noord - Tolhuistuin. Het navigatieadres is Tolhuisweg 3 in Amsterdam. 

Concert inclusief diner
Dit concert vindt plaats tijdens een diner in de tuin, verzorgd door de chefs van Restaurant THT. De kosten voor toegang tot het concert en het diner zijn €50 (incl. servicekosten). Drankjes dien je ter plekke af te rekenen. Heb je een voedselallergie of een speciale dieetwens? Laat dit alsjeblieft tijdig weten via [email protected].

Bij slecht weer vindt dit concert binnen plaats.

Fleurine
Fleurine is zangeres, componist, tekstschrijver en een autoriteit op het gebied van Braziliaanse muziek. Ze heeft een toegewijde internationale aanhang verworven voor haar warme, omhullende klank en zachte ritmische drive en haar sluwe merk van vocale tovenarij. Ze is een in Nederland geboren, in Portugal opgegroeide polyglot die de afgelopen 20 jaar in de VS heeft gewoond.

Op haar zelfgeproduceerde release Brazilian Dream speelt Fleurine voor het eerst bijna al haar originele muziek. Samen met haar band; Boys from Brazil putten ze uit een breed scala aan populaire en folkloristische genres; van bossa nova en samba tot baião.

Let op: dit concert wordt georganiseerd door de Tolhuistuin.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Tuin

  • Fleurine

Het menu

Wat staat er deze avond op het menu?

Voorgerecht
Verschillende soorten brood met melanzane, jacket potatosalad, tapenade van kalamata olijven, buffelmozzarella een salade van geroosterde groene asperge met vegan feta en geroosterde pompoenpitten  en een salade van geroosterde biet en mierikswortel.

Hoofdgerecht
14 uur gegaarde lamsschenkel op een bonne femme van doperwten, paprika, krielaardappelen en champignons met jus de veau 

Nagerecht

Grand dessert met bread & butter pudding, lambada aardbeien, brownie met gezouten karamel, bananenspekkoek, tiramisu, cannoli en witte chocolademousse.

Heb je een allergie of andere bijzondere dieetwensen? Neem dan s.v.p. tijdig contact op met [email protected]

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma