Programma
Flat Worms FB

Flat Worms

Flat Worms

woensdag 3 juli 2019

woensdag 3 juli 2019

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Op woensdag 3 juli staat garagerockband Flat Worms in Paradiso. De band uit Los Angeles mag met recht een supergroep worden genoemd: zo speelde bassist Tim Hellman onder andere in Oh Sees en Sic Alps en drummer Justin Sullivan in The Babies en de band van Kevin Morby. Samen met zanger Will Ivy ontpopt het drietal zich op het podium tot een wervelende livesensatie vol vuige riffs en hoekige melodieën. In 2017 bracht de band hun goed ontvangen debuutplaat uit via het gerenommeerde label Castle Face Records, afgelopen februari werd de plaat opgevolgd door EP ‘Into The Iris’, die werd geproduceerd door Ty Segall.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Flat Worms

Gratis met de Indiestadpas 2019

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2019. De Indiestadpas 2019 is nu te koop via de webshop van Paradiso. Aanmelden voor het concert kan via de onderstaande link.

Flat Worms - Pearl

Flat Worms

Pearl

Flat Worm - Into The Iris

Flat Worms

Into The Iris

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma