Programma
Paradiso

FKA Twigs - 5 Days Off

FKA Twigs - 5 Days Off

donderdag 5 maart 2015

donderdag 5 maart 2015

DJ Mairo Nawaz.

FKA Twigs, die deze zomer uitgroeide tot absolute festivalhit, is de eerste grote naam voor 5 Days Off, het festival voor elektronische muziek van Paradiso en Melkweg. De zangeres en haar band spelen een volledig concert.

Het internet blijft maar gonzen, over fenomeen FKA Twigs. Deze getalenteerde, Britse zangeres schrijft en coproduceert haar eigen muziek – een sensuele, etherische mix van electronica, r&b en triphop - en regisseert haar eigen videoclips. FKA Twigs valt op door haar fluisterzachte, loepzuivere stem en haar toewijding aan het creëren van een compleet conceptueel kunstwerk met een duidelijke esthetische visie: futuristisch, verstild en alienesk, net als haar geluid.  Haar debuutalbum ‘LP1’ werd genomineerd voor de prestigieuze Mercury Prize. Na bijzonder optredens op PITCH festival en Amsterdam Dance Event is het duidelijk: FKA Twigs maakt de hype waar.

5 Days Off vindt plaats in de Melkweg en Paradiso van woensdag 4 t/m zondag 8 maart 2015. Binnenkort volgen meer namen voor de vijftiende editie van 5 Days Off en start ook de verkoop van de passe-partouts.

Kaarten zijn ook geldig voor de FKA Twigs Afterparty om 21.45 uur.

Paradiso Programme

Programma