Programma
Fink 2017 Lead Press Shot Photo Credit Tommy N Lance

Fink

Fink

woensdag 22 november 2017

woensdag 22 november 2017

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

De concerten van Fink in Paradiso zijn uitverkocht. Er zijn wel nog kaarten voor het concert in 013 in Tilburg op 24 november.

De band rondom Fin Greenall (zang/gitaar), samen met Tim Thornton (drums/gitaar) en Guy Whittaker (bas) heet Fink. Sinds Greenall's transformatie van elektronische muziek naar singer-songwriter heeft hij inmiddels zeven bejubelde albums uitgebracht onder deze artiestennaam. Daarvoor werkte hij in de studio samen met grootheden als John Legend, Amy Winehouse, Ximena Sariñana en Professor Green én boekte hij ongelooflijk veel live succes. Na het laatste album 'Horizontalism' ging Greenall aan de slag met zijproject ‘Fink's Sunday Night Blues Club Vol. 1', maar later in 2017 verschijnt een nieuw studioalbum waarover de details nog bekend gemaakt moeten worden gemaakt. Duidelijk is wel dat bij de twee concerten die Fink in Paradiso geeft, veel ruimte zal zijn voor nieuwe muziek.

Voorafgaand aan het optreden van Fink zal er een film vertoond worden. De band zegt daarover: "The film is a collection of fun & interesting footage curated by the band themselves, featuring favourite footage from music history, performance & interview."

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Fink
Maxresdefault 30 170613 140920
Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma