Programma
Paradiso

FINALE GROTE PRIJS - HIPHOP

FINALE GROTE PRIJS - HIPHOP

zaterdag 12 december 2009

zaterdag 12 december 2009

Met: Dret & Krulle, Dope D.O.D., Fotosynthese, Kraantje Pappie, Tastic en UnknownEye

Special guest: M.O. & Brakko (Winnaars Grote Prijs Hiphop 2008)

LET OP: Het ticket is ook geldig voor de Afterparty met DJ’s Cream, Turne, Jane Doe en DJ SP, MC Complex en MC Melodee. Klik hier voor meer informatie.

De Grote Prijs van Nederland is de grootste en langstlopende nationale muziekcompetitie. Al bijna 25 jaar biedt het dé kans aan talentvolle muzikanten, bands, mc’s en producers die toe zijn aan de volgende stap. Voor veel bekende artiesten is de Grote Prijs een opstap geweest naar verder succes en een professionele muziekcarrière, zoals Junkie XL, Pete Philly, Lucky Fonz III, Brainpower, Roosbeef en Typhoon.

Benieuwd wie zich dit jaar aan de Hall of Fame mag toevoegen? Check de Finalisten in onderstaand filmpje en beluister de gratis te downloaden mixtape gemaakt door Venz, Jiggy Djé en FS Green.

Een professionele vakjury beoordeelt welke acts de Grote Prijs winnen en er vandoor gaan met het waardevolle prijzenpakket (o.a. 5000 euro, een videoclip, studiotijd en professionele coaching) en de prijs voor Beste Muzikant (1000 euro). Het publiek kiest middels zaalstemmen en online stemmen welke band/act de Publieksprijs (1000 euro) wint.

Stemmen voor de MCN Publieksprijs doe je hier.


Paradiso Programme

Programma