Paradiso

Finale Grote Prijs – Singer-Songwriter

Finale Grote Prijs – Singer-Songwriter

zaterdag 7 december 2013

zaterdag 7 december 2013

Line-up: Chayah, Jürgen & de Linkse Hobby’s, Jyoti Verhoeff, On Eva, Sofia Dragt, Thomas Pieters. Special guest: Rogier Pelgrim. 

Het begon allemaal met tweeënzeventig deelnemers, per categorie (Hiphop en Singersongwriter) zijn de zes allerbesten over. Op zaterdag 7 december mogen de Singer-songwriters in Paradiso (Amsterdam) laten zien van welk hout ze gesneden zijn! Wie wint de Grote Prijs?

Line-up             

//On Eva
//Jürgen & de Linkse Hobby’s
//Jyoti Verhoeff
//Sofia Dragt
//Thomas Pieters
//Chayah

Over de Grote Prijs

De Grote Prijs van Nederland is de grootste langstlopende competitie voor livemuziek. Sinds 1983 biedt ze talentvolle muzikanten, bands en MC's een opstap naar groter succes. Voor muziekliefhebbers is het dé kand om nieuwe muziek als eerste te ontdekken.

De competitie wordt georganiseerd voor jonge talentvolle muzikanten die aan het begin staan van hun carrière. De Grote Prijs gelooft in de potentie van iedere deelnemers. Tijdens de competitie krijgen ze daarom de mogelijkheid om op te treden op bekende podia voor een groot en nieuw publiek en worden ze begeleid in hun muzikale en zakelijke ontwikkeling en het creëren van hun eigen promotie. Een aantal winnaars van de Grote Prijs door de jaren heen: Lucky Fonz III, Zanillya, Typhoon, Marike Jager, Pete Philly, Roosbeef, Junkie XL en Rogier Pelgrim.
Paradiso Programme

Programma