Programma
Fil Bo Riva Paradiso

Fil Bo Riva

Fil Bo Riva

woensdag 27 september 2023

woensdag 27 september 2023

In Cinetol

Zaal open: 20:00, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Fil Bo Riva op 27 september is afgelast. Ticketkopers ontvangen een e-mail over het retourneren van de tickets. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo.

Filippo Bonamici is een Italiaanse singer-songwriter, producer en muzikant die werd geboren in Rome en in zijn puberjaren verhuist naar Ierland. Na wat omzwervingen komt hij in 2012 in Berlijn terecht, waar hij in 2015 Fil Bo Riva opzet. Samen met bandlid Felix A. Remm en producer Robert Stephenson komt 'If You're Right, It's Alright' tot stand, dat wordt opgevolgd door het goed ontvangen debuut 'Like Eye Did'. Hierna gaat het snel en wordt Fil Bo Riva gevraagd het voorprogramma te verzorgen van o.a. Milky Chance, Matt Corby en Joan As Police Woman en staat onder andere op Eurosonic. In 2019 komt Beautiful Sadness uit, waarop de band met invloeden van folk, indierock, indiepop en soul en het rauwe stemgeluid van Bonamici een sterk geluid laat horen. In 2023 kunnen fans hun hart vasthouden, want dan komt 'Modern Melancholia' uit, de tweede plaat, waarvan de eerste twee singles ondertussen uit zijn.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Cinetol

  • FIL BO RIVA
Fil Bo Riva Paradiso

Fil Bo Riva

Modern Melancholia

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Cinetol

Cinetol is gevestigd op Tolstraat 182 in de Amsterdamse Pijp. Bij Cinetol kun je ook terecht voor een hapje eten. Er is een beperkt aantal betaalde parkeerplekken in de buurt en de dichtstbijzijnde tramhalte is de Lutmastraat. 

Paradiso Programme

Programma