Programma
Paradiso

Field Records showcase: ESHU, Metropolis (live), Orgue Electronique (live) - ADE

Field Records showcase: ESHU, Metropolis (live), Orgue Electronique (live) - ADE

zaterdag 19 oktober 2013

zaterdag 19 oktober 2013

Line-up: ESHU, Metropolis / Lapien (live), Orgue Electronique (live).

Het Amsterdamse kwaliteitslabel Field Records keert terug naar de Kleine Zaal van Paradiso met een uiteenlopend programma van Nederlandse artiesten. Field Records, opgericht in 2008, heeft zich de afgelopen jaren met name gericht op het publiceren van diepe, op Detroit geïnspireerde elektronische muziek, onder meer van artiesten als Delta Funktionen, Steffi, Artefakt en ROD

ESHU: ESHU bijt het spits af met een diepe, drie uur durende dj-set. Dit Nijmeegse kwartet heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd op het snijvlak van donkere en dubby ‘space’ techno en zal zich bewijzen tijdens deze avond.

Orgue Electronique (live): Orgue Electronique, het alias van Brian ‘Chinetti’ Schijf, behoeft eigenlijk geen introductie. Deze veteraan produceert al sinds de jaren ’90 analoge house, zoals het ooit bedoeld was. Zijn muziek verscheen in het verleden via gerespecteerde platforms als Bunker Records, Crème Organization en Field Records en wordt tijdens deze avond live ten gehore gebracht.

Metropolis / Lapien (live): Lapien aka Metropolis is een alias gebaseerd op de gelijknamige cultfilm uit 1927, die schetst hoe een stad er uit zou zien als die zou bestaan uit muzikale golven. Neo-elektronisch, mechanisch, donker en rauw zijn de hoofdingrediënten van zijn exclusieve live-set, waarmee deze in Berlijn wonende artiest debuteert in Nederland.

Main Room:

Riff Raff presents directed_target_id=DJ Shadow.

Paradiso Programme

Programma