Programma
7db13f22 doc221dig2fennelillytobeawomanp2

Fenne Lily

Fenne Lily

zaterdag 1 mei 2021

zaterdag 1 mei 2021

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

(English info below)
Nederlands:
Het concert van Fenne Lily op 1 mei 2021 is afgelast vanwege het annuleren van de gehele Europese tournee, veroorzaakt door de onzekere situatie rondom het coronavirus. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.
English:
The May 1st, 2021 concert of Fenne Lily is cancelled due to the artist's cancellation of their European tour, caused by the uncertainty around the Covid-19 situation. Ticket buyers who have purchased a ticket directly via our website will receive more information through e-mail.

=====

NL: Dit is het verplaatste programma van 6 oktober 2020. Tickets gekocht voor die datum zijn ook geldig voor de nieuwe datum.
ENG: This is the postponed event of October 6th, 2020. Tickets bought for the original date are valid for this date.


De jonge Britse singer-songwriter Fenne Lily maakte in 2016 een indrukwekkende entree in de muziekscene met haar eerste single ‘Top to Toe’. Het prachtige folkliedje was twee jaar later te vinden op haar debuutalbum ‘On Hold’. Ze bracht de plaat in eigen beheer uit, maar aan de opnames en productie droegen bandleden van Champs en de legendarische producer John Parish een steentje bij. Ondertussen is de muzikant uit Bristol 23 en heeft ze een platencontract bij het toonaangevende label Dead Oceans (Phoebe Bridgers, Mitski, Bright Eyes). Met haar nieuwste indiepopsingle ‘Hypochondriac’ zet Fenne Lily een meer up-tempo en minder melancholisch geluid neer; een veelbelovend voorproefje op haar nieuwe album.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Fenne Lily

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma