Programma
Feng web

Feng Suave + NEKYIA

Feng Suave + NEKYIA

dinsdag 22 mei 2018

dinsdag 22 mei 2018

In Cinetol

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 18:30, Hoofdprogramma: 20:30

Het Amsterdamse Feng Suave stuurt het janglepop-genre, gekenmerkt door bijvoorbeeld het gitaargeluid van Mac DeMarco, richting de meer zwoele soul met vocalen die doen denken aan James Vincent McMorrow en Nick Murphy fka Chet Faker. De titelloze debuut EP van Daniel de Jong, Daniel Leonard Elvis en hun band is daar het bewijs van. Live maken de heren uitstekende indrukken, waardoor de schare fans snel aan het groeien is.

Voorprogramma: NEKYIA

Indiestad x Cinetol
Van donderdag 17 mei tot en met donderdag 24 mei houdt Indiestad huis in het gezellig pand van Cinetol. De hele week kun je er genieten van nieuwe artiesten uit binnen- en buitenland en kun je voorafgaand een hapje eten en achteraf lekker blijven hangen in de Tolbar

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Cinetol

  • Feng Suave
  • NEKYIA

Beperkt toegankelijk met de Indiestadpas 2018

Dit concert is beperkt toegankelijk met de Indiestadpas 2018. Er zijn 40 plekken gereserveerd voor pashouders. Aanmelden is verplicht en kan uitsluitend via de website van Indiestad. De Indiestadpas 2018 is nog steeds te koop via Ticketmaster

Op dinsdag 22 mei geeft Feng Suave een concert in Cinetol Amsterdam. Dit concert is beperkt toegankelijk voor Indiestadpashouders. Reguliere tickets zijn via deze pagina verkrijgbaar.

Noche Oscura

Route naar Cinetol

Cinetol is gevestigd op Tolstraat 182 in de Amsterdamse Pijp. Bij Cinetol kun je ook terecht voor een hapje eten. Er is een beperkt aantal betaalde parkeerplekken in de buurt en de dichtstbijzijnde tramhalte is de Lutmastraat. 

Paradiso Programme

Programma