Programma
Felbm

Felbm

Felbm

Sunday 9 December 2018

Sunday 9 December 2018

In Tolhuistuin - Zonzij

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

  • Programma half zittend, half staand

‘Felbm’ is wat je krijgt als je Eelco probeert te typen op je telefoon en je autocorrect aan hebt staan. Het is tevens de naam van een semi-akoestisch instrumenteel muziek project van de Utrechtse Eelco Topper. Eerder bracht hij muziek uit onder de naam Falco Benz, maar nu heeft hij de synthesizer ingeruild voor een akoestische gitaar. Onlangs verscheen ‘Tape 1’, de eerste van twee instrumentele, lo-fi EP’s, waarbij stiekem hier en daar wat jazzharmonieën om de hoek komen kijken.  

Dit is het verplaatste concert van 8 november. De locatie is gewijzigd naar de Tuinzaal van Paradiso Noord. Reeds gekochte tickets blijven geldig of kunnen worden geretourneerd aan Ticketmaster.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Zonzij

  • Felbm

Gratis met de Indiestadpas 2018

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2018. Er is een aanmeldlimiet van 25 plaatsen. Aanmelden is verplicht en kan uitsluitend via de website van Indiestad.

De Utrechtse Eelco Topper combineert zijn jazz roots met voorliefde voor elektronische muziek.  Op 9 december speelt hij in de Tuinzaal van Paradiso Noord.

Memoirists

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma