Programma
20615790 1380319138683154 8973860885487207726 o

Felabration Afterparty Arp Frique - ADE

Felabration Afterparty Arp Frique - ADE

Saturday 21 October 2017

Saturday 21 October 2017

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 23:00, Zaal sluit: 05:00, Hoofdprogramma: 00:00

Gratis entree met Ticket to the Tropics-pas
  • Toegang voor 18 jaar en ouder

Arp Frique; geboren in de provincie, opgegroeid in Rotterdam en man van de wereld in Amsterdam. De muzikale invloeden van Arp Frique zijn duidelijk: boogie, afro, disco. De onmiskenbare sound van de Arp synths (denk William Onyeabor) en de stuwende afrobeat van Fela Kuti komen altijd terug. De boogie van Chic le Freak ligt ook op de loer, zonder dat het geforceerd aandoet. Een live set alsof een dj 'm aan elkaar draait, uitgevoerd door een zevenkoppige band met als speciale gasten de Surinaamse funk fluitist Ronald Snijders en de Kaapverdiaan Americo Brito. Tijdens deze avond presenteert Arp Frique niet alleen zijn band, maar ook de single die Paradiso Vinyl Club uitbrengt. 2018 wordt het jaar van Arp Frique en jij kan er alvast bijzijn tijdens Felabration!

Lees hier ons interview met Arp Frique.

Felabration zou Felabration niet zijn als er een geweldige dj line up te bewonderen is. KC The Felaholic: founding father van de Nederlandse variant van het eerbetoon aan Fela Kuti. Tien Son; bekend als resident dj bij Claire en o. a Skate Cafe (en tevens percussionist van Jungle by Night), Rush Hour Allstar Roel de Boer en Danse Danse meester Kumasi.


Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • DJ Roel de Boer
  • Kumasi
  • KC the Funkaholic
  • Tienson

Gratis met de Ticket to the Tropics-pas 2017

Dit concert is gratis toegankelijk met de Ticket to the Tropics-pas 2017. Pashouders hoeven zich niet van tevoren aan te melden.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma