Programma
Paradiso

Feiertag

Feiertag

donderdag 2 juni 2016

donderdag 2 juni 2016

Feiertag is het alter ego van begenadigd drummer en producer Joris Feiertag. De sound van deze Utrechter - sinds vorig jaar opererend als soloartiest - laat zich het beste omschrijven als warme electronica met een voorliefde voor innovatieve ritmes, poppy melodieën en als het even kan een goede zanger(es).

Halverwege 2015 was hij meerdere malen te horen op de Nederlandse radio met de debuutsingle ‘Damn You’, ft. David Dam. Uitgebracht op Mike Mago’s gerenommeerde BMKLTSCH label, ontvangt de track stante pede ook de nodige radio- en clubaandacht van internationale tastemakers als Pete Tong en The Magician.

In 2015 vinden ook Feiertags eerste aansprekende, grotere shows plaats, met onder andere zeer geslaagde optredens op Pitch en het Amsterdam Dance Event. Live komt zijn achtergrond als drummer en percussionist én zijn liefde voor elektronica optimaal uit de verf. Zijn optredens hebben altijd vaart en hij neemt regelmatig gastvocalisten en muzikanten mee als slagroom op de taart.

Eind 2015 verscheen Feiertag’s debuut EP ‘High Expectations’ op het label van Kraak & Smaak, Boogie Angst. Zijn nieuwe EP 'The Rituals’, opnieuw op Boogie Angst, verschijnt officieel met deze show in Paradiso, en bevat vocale bijdrages van Colin Lee en Tessa Rose Jackson.

Let op: de kaartverkoop start op donderdag 9 maart om 13.00 uur

Paradiso Programme

Programma