Programma
Faye Webster website2

Faye Webster

Faye Webster

maandag 1 juni 2020

maandag 1 juni 2020

In Cinetol

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

(English info below)
Nederlands:
Het concert van Faye Webster op 1 juni is afgelast vanwege het annuleren van de Europese tour in verband met het coronavirus. Gezien de omvang van het programma van Paradiso dat in maart, april en mei al is afgelast, kan het een aantal weken duren voordat er meer informatie is over de opgeschorte programma’s. Wanneer alle details duidelijk zijn, wordt per programma een e-mail met informatie naar alle ticketkopers verstuurd. Updates over programma’s zullen ook beschikbaar komen op de programma-pagina’s op onze website.

English:
The Faye Webster concert of June 1st is cancelled due to the cancellation of the European tour due to the coronavirus. Due to the extensive amount of events in Paradiso that's been suspended in March, April and May, it may take a few weeks before there is more information on the consequences. When more details are known, information will be sent by email to all ticket holders.

=======

Alt-country en r&b worden niet vaak in één adem genoemd. Faye Webster weet deze invloeden echter nonchalant samen te brengen in haar serene folkpop. De 22-jarige artiest maakt momenteel carrière als singer-songwriter en is tegelijkertijd actief als fotograaf in het hiphopcircuit van Atlanta. Haar meest recente en uitstekend ontvangen derde studioalbum ‘Atlanta Millionaires Club’ (2019) bevat daarom niet alleen een aanzienlijke dosis pedal steel-gitaren, maar ook een hiphopfeature.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Cinetol

  • Faye Webster

Gratis met de Indiestadpas 2020

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2020. Aanmelden is verplicht en kan uitsluitend via de website van Indiestad. De Indiestadpas 2020 is nu te koop via de Paradiso webshop en via de website van Indiestad. Let op: voor deze show geldt aan aanmeldlimiet van 50 plaatsen.

Hqdefault 200303 135017

Kingston

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Hqdefault 200303 135018

Room Temperature

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Cinetol

Cinetol is gevestigd op Tolstraat 182 in de Amsterdamse Pijp. Bij Cinetol kun je ook terecht voor een hapje eten. Er is een beperkt aantal betaalde parkeerplekken in de buurt en de dichtstbijzijnde tramhalte is de Lutmastraat. 

Paradiso Programme

Programma