Programma
Captura de pantalla 2022 10 21 a las 12 36 122

Fatoumata Diawara

Fatoumata Diawara

zondag 28 mei 2023

zondag 28 mei 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Ondersteund door een samensmelting van moderne Afrikaanse muziek, westerse pop en jazz zingt Fatoumata Diawara over onderwerpen die haar aan het hart gaan. De schoonheid van het leven wordt bezongen naast de alledaagse problematiek waar vrouwen zoals zij veel mee te maken hebben. De Malinese brak in 2011 internationaal door met haar debuutalbum ‘Fatou’, waar in 2018 het tweede studioalbum ‘Fenfo (Something to Say)’ uitkwam. Diawara’s krachtige stem en indrukwekkende verschijning laten zien dat ze haar droom heeft kunnen waarmaken en ze dat graag viert. Op 12 mei aanstaande staat de release van haar nieuwe album 'London Ko' op de planning, waarop ze onder andere samenwerkt met Damon Albarn.

Afterparty
Na afloop van het concert kun je nog een aantal uurtjes dansen in de Kelder met dj Nobody Knows, specialist in soul, funk, house, techno, afro en Latijns-Amerikaanse muziek.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Fatoumata Diawara
Fatoumata Diawara - Bissa

Fatoumata Diawara

Bissa

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma