Programma
FATMA TURGUT verkleind

Fatma Turgut

zondag 28 april

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Ticket € 39,00

Inclusief daglidmaatschap

Prijs is inclusief € 4,00 servicekosten
Inclusief daglidmaatschap

Prijs is inclusief € 4,00 servicekosten
Inclusief daglidmaatschap

De Turkse poprockzangeres Fatma Turgut komt naar Nederland voor een exclusief concert in Amsterdam. Fatma Turgut behoort tot de meest vooraanstaande vrouwelijke poprockartiesten van Turkije en wordt geroemd om haar kenmerkende stem. Met dit concert zal ze haar eerste Europese optreden geven. 

De zangeres maakte in 2007 een vliegende start in Turkije met haar band “Model” waar ze de leadzangeres van was. De band was heel populair in Turkije. Na het uit elkaar vallen van de band, ging Fatma Turgut als soloartiest verder. Haar debuutalbum “Elimde Dünya” (de wereld in mijn hand) kwam in 2019 uit en werd met veel lof ontvangen. Sindsdien heeft ze samengewerkt met grote namen als Sertab Erener, Sabri Tuluğ Tırpan, Emre Aydın en is ze in Turkije een geliefde artiest. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Fatma Turgut
Fatma Turgut

Fatma Turgut

Fatma Turgut Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Konserinden En Özel Anlar!

Beluister de top tracks

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma