Programma
Fatherson

Fatherson

Fatherson

zondag 3 april 2022

zondag 3 april 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Het concert van Fatherson in het Kleine Zaal is verplaatst naar vrijdag 30 september 2022. De locatie en aanvangstijd zijn niet aangepast. Alle gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Fatherson maakt rauwe indierock met openhartige teksten. Het Schotse trio produceerde sinds de oprichting in 2010 drie studioalbums, waarvan ‘Open Book’ (2016) en 'Sum Of All Your Parts' (2018) uitkwamen via het platenlabel Easy Life Records. De band wordt door zowel fans uit het hardere rockcircuit als luisteraars uit de meer subtielere hoek van indierock omarmd. Het leverde tours op met Biffy Clyro, Frightned Rabbit, Kings of Leon en Enter Shikari.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Fatherson

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma