Programma
Far Caspian 1

Far Caspian

Far Caspian

maandag 20 april 2020

maandag 20 april 2020

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

(English info below)

Nederlands: 
Het concert van Far Caspian op 20 april is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op maandag 26 oktober. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met verdere informatie. 

English:
The April 20th concert of Far Caspian is postponed to Monday October 26th. Your ticket remains valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details. 

============

Begonnen vanuit een kelderstudio in Leeds, richtte Joel Johnston zijn project Far Caspian in de zomer van 2018 op. Het onderscheidende, naar eigen zeggen 'melanjolly' geluid van de Britse band combineert lo-fi, dromerige muziek met eerlijke en introspectieve teksten wat zorgt voor nummers waar steeds meer in te ontdekken valt. Live haalt Joel vrienden erbij om van het slaapkamerproject een volledige band te maken wat resulteert in uitverkochte shows en lovende kritieken. Momenteel is een derde EP onderweg en een debuutalbum belooft snel te volgen. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Far Caspian

Van het Indiestad blog:

Het concert van Far Caspian is uitgesteld naar maandag 26 oktober.

Far Caspian

Conversations

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Het concert van Far Caspian is uitgesteld naar maandag 26 oktober.

Far Caspian

Holding On

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma