Programma
Far Caspian web

Far Caspian + Elephant + elephant

Far Caspian + Elephant + elephant

vrijdag 25 februari 2022

vrijdag 25 februari 2022

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 20:30

Dit programma gaat door zoals gepland. Het is niet nodig een coronatoegangsbewijs te tonen. Je hoeft aan de deur dus alleen een ticket te tonen.

Dit is het verplaatste programma van 20 april 2020 en 26 oktober 2020. Eerder gekochte tickets zijn ook geldig voor de nieuwe datum. 

Begonnen vanuit een kelderstudio in Leeds, richtte Joel Johnston zijn project Far Caspian in de zomer van 2018 op. Het onderscheidende, naar eigen zeggen 'melanjolly' geluid van de Ierse artiest combineert lo-fi, dromerige muziek met eerlijke en introspectieve teksten wat zorgt voor nummers waar steeds meer in te ontdekken valt. Onlangs verscheen nieuwe single 'Warning Sign', een ingetogen nummer waarvoor de krachten werden gebundeld met SOMOH. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Far Caspian
  • Elephant
Hqdefault 210706 140446

Far Caspian

Warning Sign

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma