Programma
L1009635 Recovered

Evidence

Evidence

maandag 26 november 2018

maandag 26 november 2018

In Bitterzoet

Zaal open: 20:00, Hoofdprogramma: 21:00

Evidence, de Amerikaanse rapper uit Los Angeles, is voortdurend bezig met het perfectioneren van zijn vak als mc, producent, fotograaf, regisseur en graffitikunstenaar. Hij is bovendien als sinds jaar en dag een voorvechter van de hiphopcultuur als geheel. In de vroege jaren '80 kwam Evidence voor het eerst in aanraking met het genre. 

In 1992 sloeg Evidence de handen ineen met Rakaa om samen de rapgroep Dilated Peoples te vormen. De grootste impact maakten ze met hun singles "Third Degree", "Blessure" en "Global Dynamics". Als collectief heeft Dilated Peoples de hele wereld rondgereisd en gingen er meer dan 5 miljoen albums over de toonbank, waardoor ze een eervolle status hebben verdiend in de hiphopgeschiedenis. In 2014 vormde Evidence de groep Step Brothers op met collega-producer en rapper The Alchemist. Niet lang daarna lanceerde het duo hun debuutalbum "Lord Steppington". Evidence bracht in 2015 zijn derde soloalbum uit en is het produceren en schrijven van teksten overduidelijk nog niet verleerd. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Evidence
Hqdefault 180629 113633

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma