MG 2035 min

EUT

EUT

maandag 17 augustus 2020

maandag 17 augustus 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

 • Programma met zitplaatsen
 • Beperkt aantal tickets per persoon
 • Tickets alleen online verkrijgbaar

EUT maakt jaren '90 geïnspireerde liedjes met een energieke en gedurfde houding, onder leiding van de charismatische frontvrouw Megan de Klerk. De band uit Amsterdam werd in 2016 opgericht na een ontmoeting op de plaatselijke kunstacademie en al snel volgden er vele optredens en debuutalbum 'Fool For The Vibes'. Op dit moment legt de band de laatste hand aan een nieuwe plaat, waarvan 'Its Love (But It's Not Mine)' en 'Had Too Much' de eerste veelbelovende singles zijn.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  Hqdefault 200703 100451

  EUT

  It's Love (But It's Not Mine)

  Paradiso heeft strikte maatregelen getroffen om kleinschalige concerten en programma’s mogelijk te maken. Deze zijn in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM. Tickets zijn persoonlijk en kunnen niet worden doorverkocht. Aan de deur wordt om een ID-bewijs gevraagd. Meer informatie over de coronamaatregelen in Paradiso vind je hier. Lees deze voor bezoek door.

  Hqdefault 200703 100452

  EUT

  Had Too Much

  Route naar Paradiso

  Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

  Paradiso Programme

  Programma