Entoto Band horizontaal fotograaf Robert van Spanje

Entoto Band

Entoto Band

Saturday 11 February 2023

Saturday 11 February 2023

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Dit concert is gratis te bezoeken met de Ticket to the Tropics-pas 2023. Bestel de pas in de webshop van Paradiso of kijk onderaan deze pagina voor meer informatie.

Met de zangkunsten van Helen Mengestu en de swingende band met saxofoons en groovy ritmes om haar heen, weet Entoto Band de Ethiopische funk uit de jaren '60 een nieuw leven in te blazen. In januari 2023 verschijnt het titelloze debuut album op Guitar Globetrotter Recordings.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Entoto Band
Hqdefault 221109 143001

Entoto Band

Entoto Band

Entoto Band horizontaal fotograaf Robert van Spanje

Entoto Band

Entoto Band

Ticket to the Tropics

Ticket to the Tropics staat voor dansmuziek uit alle werelddelen, oud en nieuw, van samba tot cumbia en van kaseko tot kuduro. Hier stoffen we toffe platen af, duiken we nieuwe pareltjes op en houden we bij welke concerten je niet mag missen.

Met de Ticket to the Tropics-pas kun je voor een vaste prijs jaarlijks een aantal geselecteerde concerten in dit genre bezoeken. De pas gaf de afgelopen drie jaar toegang tot onder meer concerten van Kokoko!, Songhoy Blues, Fatoumata Diawara, Mbongwana Star, Gallowstreet, Felabration met Jungle by Night, Dengue Dengue Dengue, en vele anderen. 

Hoe werkt het?
Pashouders moeten een vrijkaart bestellen via een speciale ticketlink die ze per e-mail ontvangen, na activatie van de pas. Entree is alleen op vertoon van vrijkaart EN de fysieke Ticket to the Tropics-pas 2023. Voor sommige programma's is een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar, dus wees er snel bij.

Het concert van Entoto Band is te bezoeken met de Ticket to the Tropics-pas 2023.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma