Programma
Empress Of

Empress Of at Noodlanding!

Empress Of at Noodlanding!

Thursday 21 March 2019

Thursday 21 March 2019

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 23:00, Hoofdprogramma: 00:00

Onder de naam Empress Of creëert de Hondurees-Amerikaanse singer-songwriter Lorely Rodriguez introspectieve electropop, gecentreerd rond haar indrukwekkende zangkunsten. Na het uitbrengen van een verscheidenheid aan dromerige nummers, heeft ze inmiddels een spontaner en dansbaarder geluid. Ze treedt live op tijdens deze speciale editie van Noodlanding.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Empress Of

Gratis met de Indiestadpas 2019

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2019. Aanmelden is verplicht en kan uitsluitend via de website van Indiestad. De Indiestadpas 2019 is nu te koop via Ticketmaster en de Paradiso webwinkel.

Als Empress Of creëert de Hondurees-Amerikaanse singer-songwriter Lorely Rodriguez introspectieve electropop. Ze treedt live op tijdens deze speciale editie van Noodlanding op 21 maart in Paradiso.

When I'm WIth Him

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma